Kom ind i min Stue

Blogpost indeholder reklame // og betalt samarbejde

Velkommen med ind i mit stue.
Det her rum er jo nok kronjuvelen i huset. Forstået på den måde at det er her vi bruger mest tid. Det er her vi samles og mødes, og det er her jeg hænger ud med mig selv foran pejsen når drengene er lagt.

Jeg har fået hjælp til indretningen, og jeg jeg har allieret mig med en af de bedste kvinder jeg har i mit liv, min veninde Clara Kløvedal, som er indretningsarkitekt og driver hendes eget firma Morf.dk . Hun har fået helt frie hænder til at gøre hvad hun ville med indretningen - med selvfølgelig lidt meninger fra min side;) Ha!
Tanker hun havde gjort sig om at indrette min stue, svarer hun:

Saszeline har altid rejst meget og rejser stadig nærmest så tit hun kan komme til det. Vi ville gerne skabe en stemning, der ikke var for klinisk og som fik tankerne til at flyve mod varmere himmelstrøg. De brændte terracotta- og rustfarver er meget oppe i tiden og er blevet forkælet med sjove mønstre, masser motiver på væggen og en KÆMPE palme. Vindueskarmen har aldrig tidligere været brugt som et flyder sted, men det bliver det nu og alle børn trækker automatisk op i den når de kommer ind i stuen.

Sofaen er far Ilva. Jeg var lidt nervøs ved at sige ja tak til denne farve, og jeg har haft lidt angst for at tage den i brug. Det ligner en sofa der bare venter på at man spilder en kaffe, eller drengene kommer med en chokolade mad, også ved man godt hvad der sker 🙈. Nu har jeg haft den et par måneder, og jeg er positivt overrasket, og virkelig glad for den. Farven giver mig ro, og jeg både ligger og sidder godt i den. Vi har allerede spildt noget, men det tager en hårdt opvredet klud hurtigt. Og så bliver sofaen bare mere lækker jo mere den bliver brugt...

Sofa fra ILVA

Tæppe på Puf fra Compliments

Sofaen vender ud mod indgangen til spisestuen og resten af huset. Når man sidder i sofaen har man udsigt til pejsen og mit lille fjernsyn der hænger camofleret imellem billederne på væggen. For nyligt sagde jeg på min story at jeg havde lyst til et nyt og større fjernsyn - men at jeg for nu nøjes med mit lille fjernsyn - for at spare miljøet ♻️ - Nu har jeg fundet en god løsning på at ´gemme det lidt væk´ - jeg har hængt det på væggen med en masse billeder så det indgår som en del af billede væggen. Hvordan syntes i jeg er lykkedes med det? Jeg har gogglet meget og synes at det var svært at finde frem til billeder/plakater/rammer - men faldt så over Desenio - de har et kæmpe udvalg og man kan selv tilpasse str. og de rammer ind - så det hele er samlet et sted ✔️ Jeg er fan!!

Puf fra Ilva

Billeder fra Desenio

Den indbyggede reol er en der var i huset da jeg flyttede ind. Det er jo dejligt nemt og praktisk. Jeg har altid gerne ville ha en hel vægreol - jeg syntes de er så hyggelige, og det er en god måde at have alle sine små hygge-ting, fremme, som man får samlet sig, især på rejser osv. Der er ihvertfald en historie med mange af de små nips ting. - Og alt det der ikke er så kønt at se på har jeg smidt ned bag skabslågerne.

Jeg ELSKER den her store stueplante. Den skønne grønne farve lysner hele stuen op, og får mig til at føle lidt solskin og palme hygge i stuen - lige i min ånd - og så er der bare ikk noget mere lækkert end en levende plante... Det skaber liv, og jeg skal huske at holde liv i den, haha.. Havde lige plante-aften-hygge forleden, og fik vandet alle planter i huset, sprøjtet bladende med vand, og fik klippet/hevet de visne grene af. Sikke grønne fingre man pludselig får sig, haha.., jeg er dog taknemmelig for at jeg har en gardner til haven...

Stueplante fra Nordicplant

Potteskjuler fra Stokværk

Stueplante fra Nordicplant

Sierre Bænk fra Ilva

Bøger og billeder er samlet over tid - Bloklysene er fra Stokværk

Bloklys fra Stokværk

Jeg elsker liv og historie i mit hjem, så elsker jeg også at omgive mig med krystaller. Dem har i nok set gå igen flere steder i mit hjem, og så ligger der faktisk også små krystaller i hvert hjørne og vindue i mit hjem;) Jeg både tror på og mærker en positiv forandring med sten i nærheden. Men gør man ikke det, så er udseendet mere end nok til at have dem stående fremme. De findes i alle størrelse og farver. Min sten 'pusher' Noell Crystals kom også og rensede huset inden jeg flyttede ind med tørret salvie og sten i alle hjørner af huset. Det føltes godt og giver frisk energi. Jeg har mange krystaller liggende random steder i huset, de er både smukke og giver god energi - så det er win-win;)

Krystaller fra Noell Crystals

LAKSKRIN MED GULDSMED fra Stokværk

Jeg ville ønske at der kunne være friske blomster i min stue hele tiden, det giver et helt andet liv. For nu nyder jeg dem her. Det er en indflytningsgave fra Jon florist

Jon Florist

Normalt ville jeg nok have sat ting i vinduet, men med det samme MORF så det, sagde hun at det skulle være et sidde hjørne med hynde. Det er jeg så glad for. Det giver mere siddeplads i stuen, det er blevet drengenes hyggeplads, hvor de både laver performance ( de bruger gardinerne til at lave showscene), og de ligger også gerne og chiller med en Ipad. Det er blevet så hyggeligt, og perfekt løsning med en specialsyet skummadras fra Skumhuset. Jeg har selv valgt stof som madrassen er betrukket med, og er glad for jeg tog noget som stod lidt ud, for at give de rolige nuancer lidt kant i stuen.

Hynde syet på mål Skumhuset

Puderne i vindueskarm og sofa er fra Stokværk

Lamperne giver et dejligt hyggeligt lys i hjørnet om aftenen. Lamperne er fra Ilva

Amber Pendel fra Ilva

Amber Pendel fra Ilva

Salvo Pendel Grøn fra Ilva

Costa Pendel grøn fra Ilva

Det skønne tæppe der rammer sofapladsen ind er fra Garant. Mine små sofa borde er jeg simpelhen også blevet så glad for. Jeg kan godt lide at de har hver deres materiale så det giver lidt spil og liv. Det er borde jeg har haft i kikkerten i flere år, og nu fik jeg endelig et hjem de passede perfekt til. Se lige en flot grøn marmorplade. Den er endnu pænere i virkeligheden..:-) Træbordet er mangotræ, og det er håndlavet.

Puder er fra Stokværk

Tæppe fra Garant på Østerbro

Det fine lille grønne marmor bord er fra Mater Design

Det smukke runde træbord er også fra Mater Design

Nu hvor der var den skønne indbyggede reol, så blev vi enige om at der skulle lidt farve på væggen for at skabe lidt mere hygge i rummet så det hele ikke bare blev hvidt i hvidt. Farverne er nok en anelse mere vilde end jeg selv havde kastet mig ud i - men det er kun dejligt, det er sundt og godt at blive skubbet lidt til. Jeg er super glad for de rødlige jordnære nuancer. Istedet for almindelige maling, fandt vi frem til Kalkbytrampedach, som er økologisk kalkmaling, der er luftrensende, let bakteriedræbende, ekstremt diffusionsåben og efterlader en åndbar overflade, og er derfor med til at forbedre indeklimaet i din bolig.

Farven på væggen er særligt blandet til mig fra Kalkbytrampedach

Gardinerne er specialsyet til stuen fra Garant på Østerbro

Billederne på væggen er bestilt hos Desenio

Skumhuset
Jeg har fået lov at lave en lille konkurrence, hvor du kan vinde en lille puf til stuen derhjemme. Skumhuset som har special-lavet min skummadras i vindueskam, har lavet denne fine puf neddenfor, klik her for at se mere info på den. Mine 2 puder fra dem er lavet af det overskydenden stof fra den.

For at deltage skal du skrive i kommentar feltet nedenfor, hvorfor jeg skal trække dig som vinder

VINDEREN ER FUNDET

Vil du se med entré så klik HER

Vil du se mit soveværelse Så klik HER

Vil du se min spisestue så klik HER

Vil du se drengenes værelser så klik HER

Synes godt om

Kommentarer

WUHUW
WUHUW,
mariawaltoft@hotmail.com - Du har vundet, et stort tillykke - vi sender dig en email. 😊
nouw.com/wuhuw
Tina Petersen
Tina Petersen,
Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines