Kom med ind i mit soveværelse

Contains affiliate links

Sponsoreret// Annonce

Velkommen med ind i mit soveværelse. Jeg er lige flyttet, og har derfor fået muligheden for at indrette mig på ny. Jeg vil så gerne vise jer hele huset - for det er der mange af jer som har efterspurgt - og det er blevet så fint herhjemme... Jeg er så glad, wuuuhuuuw, men jeg er nødt til at dele det lidt op, og vi starter med soveværelset;)

Jeg har fået hjælp til indretningen, og jeg jeg har allieret mig med en af de bedste kvinder jeg har i mit liv, min veninde Clara Kløvedal, som er indretningsarkitekt og driver hendes eget firma Morf.dk . Hun har fået helt frie hænder til at gøre hvad hun ville med indretningen - med selvfølgelig lidt meninger fra min side;) Ha!

Jeg har spurgt hende hvilke tanker hun havde gjort sig om at indrette mit soveværelse. Til det svarer hun:

At indrette et hjem til nogen handler ikke bare om det æstetiske udtryk. Det handler i den grad, og først og fremmest om, at de mennesker der skal bo i hjemmet skal afspejles i omgivelserne. Det skal fungere. Ikke bare praktisk og for øjet, men også ved, at imødekomme den fremtid og de minder man ønsker at skabe i et hjem. Saszeline er mor. Hun er en travl forretningskvinde. Hun er praktisk anlagt og har altid tusind jern i ilden. Soveværelset i det hjem vi sammen skulle skabe for hende og drengene skulle være roligt og hendes eget lille tilflugtssted i huset: Et sted hvor, hun når hun træder ind i det, føler at det er hendes helle. Et sted der giver ro - for øjnene og i sjælen.


Jeg har valgt at blande kølige grå med varme beige og taupe farver og lyse træsorter for at opnå et feminint og meget friskt og rent udtryk. Når Saszeline åbner terrassedørene i sit soveværelse, så åbner hun dem ud til marker og udsigt til havet. Det synes jeg vi er lykkedes med at hive med indenfor. Saszeline oplever heldigvis den fulde afslapning vi gik efter i sit soveværelse. Både når hendes drenge bliver inviteret indenfor, og når hun har det helt for sig selv.


Find hende HER
eller
Instagram som Morf.dk

Clara har ret, det her rum er det aller roligste sted i mit liv. Herinde sker der ikke så meget, der er ikke særligt mange ting, og det er der en grund til. Det vigtigste for mig med mit soveværelse det var at der var ro, at jeg kan lægge mig ind og føle jeg kan lægge alle tanker og bekymringer, ansvar og følelser - fra mig - og nærmest gå i et meditativ stadie. Jeg sagde til Clara at jeg helst ikke ville have noget derinde, intet under sengen, eller skab med ting. Det skulle holdes så clean som overhovedet muligt. Jeg mangler faktisk kun lige en smuk drømmefanger der skal hænge i vinduesdøren.

Soveværelset er også det sted hvor jeg kan tillade mig lægge alt ansvar fra mig, og falde i en dyb søvn. Det er så vigtigt at man sover godt, og jeg har aldrig sovet bedre. Det mener jeg dybt alvorligt;) Jeg har aldrig haft ejet en så god seng før i mit liv. Den er ikke for blød, ikke for hård, helt perfekt følelse hver eneste gang jeg ligger mig ned. Og så er der også heeelt stille her, uden nogen lyde og støj 24/7! Det bedste er at der er plads til vi alle kan ligge i den, jeg elsker det. Drengene elsker den - lidt for meget - men det er jo hyggeligt at sove sammen i weekender og sove længe i min seng <3 jeg ved faktisk ikke noget bedre!

Mo Sengetæppe fra Viil Design

Min dejlige seng er fra Auping


Jeg har selv sammensat min Auping seng, og du kan gøre det samme, både online eller hos en af deres forhandlere hvor du samtidig kan få professionel og personlig rådgivning og opleve komforten i Aupings senge. Man kan skræddersy den lige så den passer til ens behov, og målene findes helt fra 80-200cm i bredde. Du kan vælge imellem 10 superflotte stelfarver, 4 typer hovedgærder og 3 fodgærder.

Modellen på min seng hedder Criade. Benstel i stål med et unikt design. Superflot til designelskere.
Jeg har prøvet alle madrasserne hos Auping, og jeg var nødt til at vælge Vivo madrassen - som er den eksklusive topmodel. Min krop kan tydeligt mærke hvad den vil have;) Vivo madrassen stiller de allerstørste krav, og har optimal ventilation, temperaturregulering og en madraskerne med 5 zoner, en støttende skulderzone og en blød hoftezone. Aupings Vivo madras har indbygget topmadras med komfortlag, og jeg kan lyne betrækket af, og vaske den. Det er guld værd, især når man har små børn i sengen.

Mine puder og sengetøj er også fra Auping - og jeg udlodder faktisk 2 Prestige natur(hoved)puder fra Auping til en heldig vinder. Men det vender jeg retur med længere nede;) Det der er så smart med deres puder, udover puderne er fyldt med 90% europæiske gåsedun og 10% europæiske gåsefjer, som er dun i høj kvalitet med gode fugt- og temperaturregulerende egenskaber, så syntes jeg det med at man kan genopfylde den er smart. Du kan lyne op, og tage dun ud hvis puden er for høj, og tilføje dun hvis den er blevet for flad. Se det er sku da smart..

Grunden til jeg valgte at erhverve mig en ny seng hos Auping var først og fremmest pga de tænker bæredygtigt . Der er mange senge på markedet, så istedet for at søge blindt på anything, så tog jeg det udgangspunkt. En seng har man længe, og det var på tide at skifte min ud efter 10 år. Jeg har prøvet at implementere så godt som muligt - bæredygtige produceret produkter - i hele mit hjem, for det giver altså mig en god følelse indeni. Auping er som den første og eneste sengevirksomhed certificeret med Cradle to Cradle, som sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed, så du kan lukke øjnene med god samvittighed. Auping er bevidste om den stigende knaphed på energi, mineraler og råstoffer og om vores påvirkning af økosystemerne. Derfor har de etableret et bæredygtigt forhold til deres omgivelser, miljøet og mennesket med en bæredygtig CO2 neutral produktion. Deres ambition er, at alle arbejdsprocesser, produkter og ydelser skal være 100 pct. bæredygtige inden udgangen af 2020 – for fremtidige generationers skyld. Altså dine og mine børn;)
Auping tilbyder 100% genanvendelige produkter, som er fremstillet af mindst 90% genanvendte materialer og defineret som positive. Du kan læse mere om Auping's bæredygtige vision og mål HER - hvis du interesserer dig for den slags - og så husk på det næste gang du skal ud og købe en ny seng. Støt de firmaer som tænker på miljøet, på den måde hjælper vi hvor vi kan - og skal;)

Der står en stor grim radiator til venstre i billedet ved siden af sengen. Jeg er ikke helt vild med radiatorer - Jeg synes tit de ødelægger ´the picture´ når de er på et billede. Det er de små detaljer. Så jeg har fået lavet denne radiatorskjuler hos Original Wood Design, han laver dem nemlig på mål, så det var helt perfekt. Det er ikke kun en smuk radiatorskjuler, nu fungerer den også som hylde, men vigtigst af alt, den giver øjet ro. Nu er looket også meget mere insta-friendly, haha;)

Du kan følge Original Wood Design på deres Instagram, og sende dem en forspørgsel, på pris, hvis du skal have lavet noget :-) Han har også lavet en virkelig fed og funktionel special-byggede reol i min indgang, og det viser jeg snart.

Original Wood Designs Instagramprofil

Vasen er fra 101 Copenhagen - jeg er vilde med deres vaser, og har flere i spisestuen i andre farver og modeller. Jeg syntes denne her creme har den fineste rolige farve, jordnær og varm.

Se flere af deres smukke vaser
Kabin Vase 101 Copenhagen

Gardinerne giver igen den der rolige og jordnære følelse. Der er ikke rigtig noget at tage stilling til med hensyn til farven, den blender godt ind så den lander rigtig godt. Jeg elsker generelt de creme og nude nuancer, - det var det med den ro;)

Gardinerne er fra Garant på Østerbro, syet på mål, du kan altid ringe uforpligtende for tilbud, hvis du står og skal have lavet gardiner - de har lavet de smukkeste gardiner i min spisestue, og stue som har en hel special farve (som jeg var lidt nervøs over at beslutte mig for, men tog et sats ) - og man kan sige farven i stuen er det stik modsatte end her i soveværelset;)

Garant Østerbro

På nogle af væggene i soveværelset har vi malet en grålig kalkmaling fra KalkByTrampedach

- Kalkmalingen er kalkpulver blandet med naturens farvepigmenter, findes i mange skønne farver, malingen gir en overflade der er let støvet og mat. Kalk by trampedach er et lille dansk etmandsfirma, som sælger en fantasktisk økovenlig kalkmaling. Hun hedder Lise Trampedach, og blander selv alle sine farver i sit lille værksted, fylder i poser og klister markater på - alt er håndlavet. Det er en maling helt uden kemikalier, den er luftrensende, let bakteriedræbende, ekstremt diffusionsåben og efterlader en åndbar overflade, og er derfor med til at forbedre indeklimaet i din bolig

Denne her stol er jeg også vild med. Den har det der enkle udtryk som er kendetegnet ved gamle danske arkitektmøbler. Jeg elsker især kernelæderet. Det er soveværelsets eneste og bedste siddeplads;) Stolen er fra Nova og fås på deres hjemme side her:

Teak Lænestol Nova Møbler
Nova Møbler fører sit eget design under navnet 'BY SOL'. og er håndlavede møbler hvor der anvenders genbrugstræ i produktionen. Det gør hvert enkelt møbel unikt. Genbrugstræet de bruger, er ofte fra gamle huse eller både I Indonesien, som giver flotte rå og rustikke møbler. Derudover opkøber de tilmed også brugte klassiske designmøbler, f.eks. Wegner. Dem restaurerer og ompolstrer de på eget syværksted, og sælges side om side med de øvrige varer i butikkerne.

Denne her skønne lyse træ kommode lyser helt op over i hjørnet, jeg elsker den sildebens effekt fronten har, og de små messing knobs. Kommoden er fra Ilva.

Kommode fra Ilva

Mine Gua Sha tools ligger fremme på kommoden og er derved lige ved hånden :-) Praktisk, nu kan jeg endelig få taget dem i brug! De har ligget i en lille kasse i nogle måneder nu, så det er en dejlig befriende følelse at få alle mine ting ud og stå. Mit hjem, føles endelig som et hjem, og jeg er landet så rart herhjemme <3

Gua Sha

krystalruller

Frames By Lassen

Se hvor flot lyset står! til højre har jeg direkte kik til Øresund og til venstre har jeg udsigt til skov og marker. Jeg føler mig heldig. Det er så skønt hvordan vi alle bare bliver glad i låget når solen skinner - og de sidste dage har virkelig været helt vildt dejlige, med god energi - flere af dem, tak;)

Mit smukke egetræ's bord Disc Table (Medium) fra MATER er en ny linje af tidløse og alsidige sideborde med en stærk nordisk karakter. Det er FSC-certificeret egetræ og æstetikken bag Maters udtryk har tydelige referencer til skandinavisk minimalisme, og alle designs er skabt med brug af bæredygtige eller etisk forsvarlige materialer. Jeg har endelig (og ja, jeg har kigget meget længe efter nogle helt eksakte items hos Mater) fået investeret lidt lækkerier i hjemmet, med nogle møbler, som også er lavet af bæredygtig materialer. Det etiske valg af materialer såsom genanvendeligt eller certificeret træ, genbrugsmaterialer og nye energieffektive lyskilder er én af MATER's grundlæggende inspirationskilder. Og det er lige dét, som gør Mater meget sejere end de fleste ( oooooops, må jeg godt sige det;), for jeg er stor fan. Det er squ' bare ikke længere ok at producere og skabe, hvis ikke man har den bæredygtige vinkel på, det er min personlige mening. Aldrig har vi som forbrugere haft en større magt over hvilke produkter vi vælger til vores hjem, og aldrig har producenterne haft et større ansvar overfor de produkter de sætter i produktion. Jeg skriver dette, uden en løftet pegefinger, uden at være fordømmende, men jeg prøver mere at være inspirerende, overfor dig som læser med, og være tro mod mine egne moral, principper og idealer. Og selvom jeg ikke har et helt hjem fyldt med bæredygtige møbler, så prøver jeg der hvor jeg kan, og jeg tager generelt bedre valg i hverdagen, som f.eks med kosten - og det gør noget i det store billede. Det gør endnu mere, hvis vi var endnu flere som gjorde det;)

Produkterne som er valgt til mit soveværelse fra MATER, er Mater Disc Table samt Terho og Ray lamperne, har en klar bæredygtig profil samtidig med at de er smukke designprodukter. Og de lever op til FN’s Verdensmål. FN’s 17 Verdensmål definerer klart hvad der skal til for at vi ”redder” den planet vi er ved at ødelægge, og eftersom målene er underskrevet af 193 lande, er det det mest ambitiøse mål, der er sat op for en bedre planet og de mennesker der bor på den.

Maters produkter, er som det første designmærke fuldstændig comittet på at produkterne lever op til verdensmålene. Særligt er det verdensmålet omkring ”Life on Land”, som bl.a. sætter fokus på ansvarlig skovning af træ (Mater Disc table og Mater Terho lamper) samt verdensmålet ”Efficent Energy”, som via brugen af LED lyskilder i lamperne (Terho og Ray) fremmer brugen af energibesparende smukke designløsninger. Ansvarlig skovning af træ betyder at alt træ er certificeret (Mater bruger FSC træ), hvilket betyder at hvert møbel kan spores direkte tilbage til den skov hvor træet er fældet, og at der samtidig er en garanti for at der plantes nye træer efter ét er fældet. Dette sikrer også en beskyttelse af dyrelivet i skovene. Et rigtig vigtigt verdensmål, som vi som forbrugere bør gå ekstra op i er ”Ansvarligt forbrug og produktion”, og her står alle Maters produkter og Aupings seng frem som førende indenfor hver sit område. Det handler om genbrug og upcycling af materialer, og i det hele taget om ansvarlig produktion.

Terho small lys

Terho medium lys

Stor disk oak

De smukke Nye Økotex certificerede ´Save my Face´ puder som ligger på nattebordet, er nogle helt fantastiske puder som giver den skønneste søvn og den bedste støtte til nakke/skuldre. De var virkelig uundværlige i min graviditet, jeg brugte den lille i lænden. Men nu har Save My Face lanceret en bæredygtig version. Og du kan få den med 15% rabat ved at klikke HER

Jeg træder altid ud af sengen til højre side, jeg ved ikke hvorfor men det er en vane jeg altid har haft. Og nu træder jeg ud på et dejligt blødest tæppe - det er de små ting der gør det!. Flere af jer har skimtet tæppet på min story og allerede spurgt ind til det;

Cancun gulvtæppe er fra Ilva


Billede nedenfor

Min smukke 'Gudinde 'kimono er fra Holistic House - det samme er de fleste GuaSha ruller og redskaber tidligere i post;)

GudindekåbeSå er der ikk så meget mere at udpensle fra mit soveværelse, og til jer som er blevet hængende og læst i bund. Der er en lækker KONKURRENCE på spil.
Skal du mon til at flytte snart, måske lige er flyttet, eller har du mon en datter/søn som snart skal flytte hjemmefra, så er denne lækre konkurrence endnu mere noget for dig. Jeg har både 2 stk. super skønne Prestige puder fra AUPING til kr 1395,-/ stk - værdi i alt kr 2790,-

Og.....
- for at sætte ekstra fokus på ansvarlig brug af lav energi lamper og certificeret træ laver tilføjer Mater en konkurrence, hvor du kan vinde en Terho Lamp Small 2.195,00 DKK Terho Lamp Medium 3.295,00 DKK - (værdi kr 5490,- )

En total samlet værdi på alle 4 items 8280kr

For at deltage skal du skrive nedenfor, et godt råd til hvordan man kan leve mere bæredygtigt, hvordan vi kan lave en lille ændring af handing for at tænke mere på miljøet, så både jeg, og vi alle som læser med herinde, kan blive inspireret af... Det behøver ikke være en stor ting, det er også alle de små ting som gælder. Det kan være du har skiftet plastik sugerør ud med dem som er lavet af papir eller noget andet, men en lille handling som er klimabevidst, må du gerne dele, og så vælger jeg en vinder ud, som bliver forkælet med de lækreste gaver fra Auping og Mater.

VINDEREN ER FUNDET

Vil du se min stue så klik HER

Vil du se med entré så klik HER

Vil du se mit drengenes soveværelse Så klik HER

Vil du se min spisestue så klik HER

Synes godt om

Kommentarer

Line N Elmelund
Line N Elmelund,
Lige sådanne puder som min skære nakke vil elsker! Og lamperne ville være så fine i min lille lejlighed.
Et godt råd: køb mere brugt tøj. Tøjproduktion er en af de værste miljø sviner, og der findes masser af fint tøj på markedet og i genbrugen 😊
Stinne
Stinne,
Gå i genbrug, gem plastbøtter som ex skyr har været i og brug til opbevaring, måske plante frø i til senere udplantning, forsøg dig måske med en lille køkkenhave. Every little thing Counts ☺️👍
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines