Mine drenges værelser

Reklame // Betalt samarbejde

Jeg er jo en drenge mor, og jeg må ærligt indrømme at jeg syntes det er svært at få lidt hygge og ro ind i de rum. Jeg bilder mig selv ind at det havde været nemmere med pigeværelser, du ved, farverne er mere bløde, materialerne er mere bløde, det hele har en lidt mere afdæmpet tone, bilder jeg mig ind!

Nå men jeg har gjort et forsøg. Med værelser fuld af brandbiler, action figurer, fodbold pokaler, fodbold trøjer og flag, ja så må det være møblerne der skal skabe de hyggelige miljøer. Vi kan godt blive enige om at en helt række fodboldpokaler ikke er det kønneste for øjet ik? Men ikke desto mindre er det jo en del af Seans identitet, og jeg er ligeså stolt af dem som han er, så selvfølgelig skal de vises frem :-) Men pænt er det ikke.... :-)

Jeg vil starte med at vise jer Seans værelse. Sean er 11 år, og derfor er der ikke så meget legetøj på hans værelse, når han leger så er det med Dexter og hans legetøj. Temaerne er derfor fodbold/soveplads/lektieplads/tøj.

Jeg har lavet en lille billede væg af den nærmeste familie og Seans venner - det er lidt hyggeligt ikke? Man kan få printet billeder direkte fra sin telefon ved at downloade den app der hedder Beeld - de leverer nærmest fra dag til dag, og du kan selv bestemme str. på billederne.

Beeld - Med koden SASE2019 - Får du 20 % på din bestilling

Pokal hjørnet 🙈 Pokalerne står flot på hylden og medaljerne hænger på radiatoren. Og så kan vi jo ikke undgå det flotte gamer hjørne vel. I Seans verden, er det simpelthen det fedeste i hele verden 🤷🏽♀️ I ved, Fortnite!

Seans seng er ligesom min fra Auping, og han elsker den ligeså meget som mig. Vi har bogstavlig aldrig sovet bedre. Hans seng er lidt mindre end min, men med samme bæredygtige materialer, som giver grøn samvittighed og giver noget at tale om. Sean og jeg havde en samtale for nyligt omkring hvad det vil sige at sengen er lavet af genanvendelige materialer, og hvordan vi er nødt til at tænke bæredygtigt. Han er bevidst om de ting der sker i øjeblikket - klimaforandringerne eller ihvertfald de ting vi skal handle mere på i dagligdagen, som f.eks at spare for vand og energi - og jeg bliver bekræftet i det, da han tidligere idag på køreturen, kigger ud af vinduet og selv nævner hvor stor mængde plastik der ligger i grøften langs motorvejen... Det gør mig ‘glad’ at se at han er bevidst, og at han tænker på det. Det er uden tvivl en vigtig opgave jeg føler vi alle har overfor vores børn, at prøve implementere de bedre vaner og valg i dem. De er så unge, og det er deres fremtid som det drejer sig om.

Seng, puder og madras er fra Auping.

Auping Essential

Sean tager en søndags-chiller i sengen. Han er aktiv 24/7 hele ugen, så de få luksus søndage vi har hjemme uden aftaler og planer, dem elsker han at tilbringe lige her:)

Puder - syet ud af overskuds stof frs tidligere produktioner. De er fra Auping - de er syet efter hvad rest stod der nu engang er.

Dåbspude jeg fik i gave af en veninde da vi holdte dåb. Det er ret kært, begge drenge har en.

Bogstav lampe - dem syntes jeg er ret fede og retro. Endnu et item begge drenge har😜

Nu går vi videre til Dexters værelse

Ligesom Sean er Dexters seng omdrejningspunktet for rummet. Udover at sove, så leger han meget. En ynglings leg for tiden er at han er supermand der flyver (læs hopper) ned fra sengen, ned på tæppet. Sengen har en skuffe nedenunder som er ret så praktisk til alt det legetøj som har mange farver og som stresser øjet. Nu er det gemt lidt væk. Det giver mere ro og orden. Det kan jeg godt li😜Seng, madras og skuffe er fra Flexa.

Flexa Junior seng

Madras til juniorseng

Flexa skuffe til juniorseng


Puder er bare så hyggelige - jeg bruger de her til at synge godnatsange med... Jeg synger ´lille sky gik morgentur´ og únder stjernerne på himlen, med Tommy Seebach. Hvis han har uro når han skal falde i søvn ligger jeg også nogen gange en af puderne på hans mave, så skal han ligge og lægge mærke til sit åndedræt når puden går op og ned. Nogle gange hjælper det, andre gange går det op i hat og briller...:-) Puderne kommer forskellige steder fra, jeg linker til dem her:

Månepude

Sky pude

Stjernepude

Stjernepude hvid

Stjernepude blå

Junior Dyne

Hovedpude

Sengetøj

Det grå børnetæppe er fra Lille Jumbo’s webshop. Det er legetøjet også:) Faktisk mange af tingene på børneværelset er fra deres børneunivers webshop. Jeg har tidligere haft købt et tipi telt som jeg tog med til Barcelona, og de er bare så gode med deres udvalg. Jeg har fået lov til at dele en rabatkode på 10% som i kan bruge ved at skrive: BLOOMINGVILLE10

Dexter er heldigvis ikke begyndt at hoppe fra bordet endnu. Så indtil han får den ide har vi stadig et lille stille krea hjørne her. Han sidder på slagbænken, og mig og Sean sidder på de små taburetter og tegner og samler ting. Bord sættet er fra Flexa og metalskabet er fra Bloomingville. Links kommer her:

Metal skab

Flexa Slagbænk

Flexa Bord

Flexa Taburet

Denne her butik er simpelhen så fin, jeg elsker detaljerne og farverne - og Dexter elsker at lege med det. Der kan gå timevis med at købe sælge og lege med tingene. Den er altid et hit, også med alle vennerne som kommer på besøg.

The Shop

Kasseapparat

Varer

Grøntsager

Frugter

Jeg er så heldig at have fået lov til at give en væk til en heldig lille én. Så har du et barn som ville elske en lille SHOP fra FLEXA ligesom Dexter så deltag i konkurrencen, ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor

VINDEREN ER FUNDET

Vil du se min stue så klik HER

Vil du se med entré så klik HER

Vil du se mit soveværelse Så klik HER

Vil du se min spisestue så klik HER

Synes godt om

Kommentarer

Derya Kiral Calli
Derya Kiral Calli ,
Det vil glæde min datter på 3 år helt vildt ovenpå et brækket skinneben 😍🙏🏼 her vil da brugt mange timer kan jeg sige uden tvivl, så vi krydser fingre for at heldet er med os✌🍀
WUHUW
WUHUW,
mette_noeddekaer@hotmail.com - Du har vundet - jeg sender dig en mail...-)
nouw.com/wuhuw
Mette
Mette,
Sikke en dejlig nyhed! Jeg kender 3 små piger, som bliver meget meget glade ☺️. Tusind tak. Og god fredag.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines